Werken bij Foodvalley NL

  Foodvalley is hét kennisintensieve agrifood ecosysteem in Nederland. Dit ecosysteem kenmerkt zich door de vele innovatieve agrifood en foodgerelateerde oplossingen van wereldformaat en door de samenwerking met bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs en overheden. Bedrijven, van startups tot en met multinationals en kennisinstellingen binnen en buiten Nederland maken deel uit van Foodvalley.

  Foodvalley NL
  Foodvalley NL is de organisatie die het nieuwe, meerjarig programma Foodvalley 2030 de komende jaren zal uitvoeren. Doel is dat het ecosysteem Foodvalley zich blijft ontwikkelen als dé centrale innovatiehub voor de sector. Hiertoe worden de krachten gebundeld rond onder meer de thema’s innovatie, ondernemerschap, gedeelde faciliteiten, acquisitie, talent en marketing en communicatie. Ook wordt er directe input geleverd richting relevante overheden op het terrein van vestigingsklimaat.

  Werken bij Foodvalley NL
  Je werkt binnen een klein maar snel groeiend professioneel team waarin samenwerking centraal staat. Die samenwerking beperkt zich niet tot collega’s binnen de eigen organisatie, maar strekt zich uit tot de vele collega’s van partnerorganisaties met wie wij samen de schouders eronder zetten. Kenmerkend voor de manier van werken binnen Foodvalley NL: informeel, aandacht voor de mens, energiek, can-do en niet bevreesd om buiten de gebaande paden te treden.

  Vacatures

  Op dit moment zijn er geen vacatures en/of is de sollicitatietermijn van actuele vacatures gesloten.