Werken bij Foodvalley NL

  Foodvalley is hét kennisintensieve agrifood ecosysteem in Nederland. Dit ecosysteem kenmerkt zich door de vele innovatieve agrifood en foodgerelateerde oplossingen van wereldformaat en door de samenwerking met bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs en overheden. Bedrijven, van startups tot en multinationals en kennisinstellingen binnen en buiten Nederland maken deel uit van Foodvalley.

  Foodvalley levert een significante bijdrage aan de oplossing van mondiale vraagstukken in de agrifoodsector. Denk hierbij aan de wereldvoedselproblematiek en het duurzaam produceren van voeding. Het doel is om te komen tot innovatieve oplossingen die de wereld een stap verder helpen.

  Foodvalley NL heeft het doel de innovatiekracht van het Nederlandse agrifoodsector te stimuleren door, vraag-georiënteerd, ondernemerschap en kennis samen te brengen. De gedachte achter het concept is dat, door optimaal gebruik te maken van de uitstekende beschikbare kennisinfrastructuur, bijgedragen kan worden aan het verder versterken van de concurrentiepositie van het Nederlandse bedrijfsleven. In dit samenspel tussen bedrijfsleven, kennisleveranciers en overheden zijn vele partijen betrokken.

  Vacatures:

  Op dit moment is er een vacature: webredacteur:

  Vacature Webredacteur

  32 uur per week
  Looptijd: 1 jaar, met mogelijke verlenging
  Aanvaarding: per direct

  Ambitie
  Het doel van Marketing Communicatie Foodvalley is dat Foodvalley nationaal en internationaal bekend en gerenommeerd is en blijft als kennisintensief agrifood ecosysteem waar bedrijven en kennisinstellingen en overheden deel van uitmaken, zich actief in willen begeven omdat dit goed is voor de groei, ontwikkeling en marktkansen van de organisatie.

  De functie
  De ideale kandidaat:

  • schrijft Engelse en Nederlandse teksten over innovatie, nieuwe ontwikkelingen, samenwerkingen en evenementen.
  • publiceert dagelijks online nieuwe berichten, inclusief beeld en deelt deze via social media.
  • stelt nieuwsbrieven samen en verzorgt de mailings van de nieuwsbrieven.
  • haalt gemakkelijk nieuws, ontwikkelingen en achtergrondinformatie op binnen het ecosysteem en weet hier online veel aandacht voor te generen.
  • beheerst de schriftelijke Engelse en Nederlandse taal uitstekend.
  • zorgt voor optimale vindbaarheid, SEO en toegankelijkheid van de informatie.
  • is een enthousiaste teamplayer.

  Opleiding/Werkervaring
  De ideale kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau, minimaal 5 jaar werkervaring en affiniteit/werkervaring binnen de agrifoodsector, en heeft ervaring in het werken met programma’s als WordPress, Mailchimp, Eventbrite, Photoshop/InDesign en social media.

  Het aanbod
  Geboden wordt een fulltime functie voor 32 uur per week binnen een klein, professioneel en ondernemend team. De aanstelling geldt in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

  Interesse? Jouw motivatie en cv kun je richten aan Monique Grefkens via secretariaat@foodvalley.nl. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Foodvalley NL via 0317-427095. Reageren is mogelijk tot en met 12 december. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 17 december. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op 19 december 2019.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Contact

  Monique Grefkens 
  +31 317427095