Foodvalley Summit From circular raw material supply to waste stream valorisation

26 November 2020, 15.30-17.30 CET

Find out what is happening at the cutting edge of developments in agriculture, food, animal nutrition and technology. Be inspired by leading speakers from SOJAPROTEIN, Protix, Greencovery and In Ovo, the winner of the Foodvalley Champions Circular Agrifood Award. Together they show us how the food systems of the future will be shaped; sustainable and circular. New raw materials as replacement for the current less sustainable materials, new producing methods to avoid animal suffering, and new technologies which make side and waste streams become more valuable. This is the central theme for the Foodvalley Summits on November 26th.

During the Table Talk 'Smart agrifood chain of the future', moderated by Summit Partner OnePlanet Research Center, FrieslandCampina, Wageningen Universtiy and Research, Lidl NL and Conecterra will share their vision of the future of circular agrifood and the importance of smart technologies. As example will 2Grow present their self-managing greenhouse to share the impact of data on our sustainable productionsystem.

All along this Foodvalley Summit, organized for entrepreneurs, researchers and policymakers, all kind of developments, innovations, market trends, opportunities and challenges in the field of Circular Agrifood are reviewed. In addition to a varied program, the Summits offer sufficient interaction and networking moments.

The Foodvalley Summits are an initiative of Foodvalley NL. The Summit Circular Agrifood is organized by Foodvalley NL and OnePlanet Research Center.
In October this year, the Foodvalley Summits on Protein Transition and Nutrition and Health already took place.

Foodvalley Summit ‘Van circulaire grondstoffentoevoer tot afvalstroomvalorisatie’

26 November 2020, 15.30-17.30 CET

Ontdek wat er gebeurt op het snijvlak van ontwikkelingen in landbouw, voeding, diervoeding en technologie. Laat u inspireren door toonaangevende sprekers van onder meer SOJAPROTEIN, Protix, Greencovery en In Ovo, winnaar van de Foodvalley Champions Circular Agrifood Award 2020. Samen laten zij zien hoe het voedselsystemen van de toekomst vormgegeven gaat worden; duurzaam en circulair. Nieuwe grondstoffen ter vervanging van de huidige minder duurzame grondstoffen; nieuwe methoden van produceren ter voorkoming van dierenleed, nieuwe technologieën waardoor reststromen nog hoogwaardiger verwaard kunnen worden en de inzet van slimme technologieën. Dit alles staat centraal tijdens de Foodvalley Summit op 26 november 2020.

In de Table Talk ‘Slimme agrifood keten van de toekomst’, gemodereerd door Summit Partner OnePlanet Research Center, geven FrieslandCampina, Wageningen University and Research, Lidl en Connecterra hun visie op de toekomst van circulaire agrifood en bespreken daarbij het belang van de inzet van slimme technologieën. Als voorbeeld van de impact van data op ons duurzame productiesysteem presenteert 2Grow zijn zelfsturende kas.

Tijdens deze Foodvalley Summit, georganiseerd voor ondernemers, onderzoekers en beleidsmakers, passeren ontwikkelingen, innovaties, markttrends, kansen en uitdagingen op het gebied van Circulaire Agrifood de revue. Naast een gevarieerd programma bieden de Summits voldoende interactie- en netwerkmomenten.

De Foodvalley Summits zijn een initiatief van Foodvalley NL. De Summit Circular Agrifood wordt georganiseerd door Foodvalley NL en OnePlanet Research Center. In oktober dit jaar vonden al de Foodvalley Summits Eiwittransitie en Voeding en Gezondheid plaats.

 

26 NOVEMBER 2020
15:30-17:30 CET
Online

Confidental Infomation