AnuLife: “Foodvalley is developing the leading protein hub in the world”

With its high-protein content and broad range of essential amino acids, moringa is one of the most nutritious plants on our planet. We are primarily using elements from the leaves of this special tree, and are developing technologies to increase bioavailability and improve the flavour profile in order to create high-protein, nutrient dense plant-based ingredients. These can be used for a wide variety of applications, including concentrates and textured proteins for meat alternatives.

Through our initial product development we got to know Wageningen University Food and Biobased & Research and Foodvalley. With all the knowledge and expertise present, enhanced by the typical Dutch entrepreneurial and cooperative approach, this is an ecosystem we really wanted to join, use and support. We believe Foodvalley is developing the leading, sustainable-protein hub in the world.

We opened an office in Amsterdam two years ago, and achieved Foodvalley NL membership by January 2020. We are impressed with the ability and willingness of the Foodvalley team to connect us with whoever and whatever we need. Already, they have provided us with critical IP information.

We are convinced our membership will bring us many valuable things: new insights and inspiration;corporate partnerships and a growing awareness, by many companies and consumers, of the power of moringa.”

Kyla Hagedorn
CEO and co-founder AnuLife
www.anulifeproducts.com

 

BECOME A FOODVALLEY MEMBER

Interested in becoming a Foodvalley Member and being part of the agrifood business and innovation network? Get connected!

Anulife: "Foodvalley ontwikkelt de eiwithub van de wereld"

“Met zijn hoge eiwitgehalte en brede palet aan essentiële aminozuren is moringa een van de meest voedzame planten op onze planeet. Anulife gebruikt componenten uit de bladeren van deze speciale boom en ontwikkelt technologieën ter verhoging van de biologische beschikbaarheid en verbetering van het smaakprofiel. We creëren hiermee eiwitrijke, voedzame, plantaardige ingrediënten voor een breed scala aan toepassingen, waaronder concentraten en getextureerde eiwitten voor vleesvervangers.

In de eerste fase van onze productontwikkeling hebben we Wageningen University Food and Biobased & Research en Foodvalley leren kennen. Met alle kennis en expertise, en de typisch Nederlandse ondernemersmentaliteit en coöperatieve aanpak, is dit een ecosysteem waar we deel van willen uitmaken. We zijn ervan overtuigd dat Foodvalley de hub voor duurzame eiwitten in de wereld ontwikkelt.

We hebben twee jaar geleden een kantoor in Amsterdam geopend en zijn begin januari 2020 lid geworden van Foodvalley NL. We zijn onder de indruk van het vermogen en de bereidheid van het Foodvalley-team om ons te koppelen aan wie en wat we nodig hebben. We hebben via hen al cruciale IP-informatie verkregen.

We zijn ervan overtuigd dat ons lidmaatschap veel waardevolle dingen gaat brengen: nieuwe inzichten en inspiratie; samenwerkingspartners, en een groeiend bewustzijn bij bedrijven en consumenten van de kracht van moringa.”

Kyla Hagedorn
CEO and mede-oprichter Anulife
www.anulifeproducts.com

 

WORD FOODVALLEY MEMBER

Geïnteresseerd om een Foodvalley Member te worden en deel uit te maken van het agrifood business en innovatie netwerk? Word lid!