Business Week Noord-Amerika

Wilt u zakendoen met of in de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico? En heeft u nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten? Kom dan van 9 t/m 12 december 2019 naar de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op uw vragen.  Het evenement wordt gehouden op verschillende locaties, nl:

Locaties

  • Maandag 9 december in Nieuwegein
  • Dinsdag 10 december in Nijmegen
  • Woensdag 11 december in ‘s-Hertogenbosch
  • Donderdag 12 december in Rotterdam

De Business Week Noord-Amerika biedt Nederlandse bedrijven een unieke kans om met een uitgebreid en divers netwerk in contact te komen. U ontmoet vertegenwoordigers van ervaren bedrijven, sectorspecialisten, private ondersteuners en een groot aantal medewerkers van handelsafdelingen van Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Na plenaire presentaties en break-out sessies op specifieke onderwerpen, kunt u tijdens een-op-eengesprekken uw specifieke vragen en/ of plannen voor (een van) deze landen bespreken met specialisten op het gebied van marktbewerking, juridische en visa aangelegenheden, handelsmedewerkers uit die landen en de regionale partners.