Business Event: Eat Lunch or Be Lunch

Ontdek hoe een organisatieverandering een succesfactor kan zijn voor jouw foodbedrijf. Het gaat veel meer over het inzetten van data. En data is key, daarmee kun je écht toegevoegde waarde gaan bieden in de keten. Hoe maak je nu die interne transformatie naar een datagedreven organisatie?

Veel partijen in de food zijn bezig met ketenintegratie, ze zoeken hun plek in de keten. En dat heeft impact, want om mee te kunnen gaan met de behoefte van de klant en dit terug te vertalen naar jouw bedrijf en de gehele keten, is het cruciaal om jouw foodbedrijf anders te organiseren

Op woensdagmiddag 1 april 2020 organiseert schouw Informatisering het business event Eat Lunch or Be Lunch. Ben je een decision maker of adviseur in de voedselindustrie? Schrijf je dan vandaag nog in voor het event en laat je als gast inhoudelijk én culinair verrassen. Het doel is om je te helpen bij het maken van strategische beslissingen nu en in de toekomst. Tevens een mooi moment om te netwerken met branchegenoten. Kortom, een programma om het nuttige met het aangename te combineren.