image description
image description image description

Samenwerken aan voeding en gezondheid

Toegang tot experts. Zelf optreden als expert.
Deelnemen aan een innovatieprogramma kan bijdragen aan het realiseren van uw bedrijfsstrategie voor een duurzame en gezonde toekomst.

btn-arrow

Koplopers In Ambitie

image description

Food Valley NL helpt bedrijven in het realiseren van hun doelen op het terrein van deze vier thema’s binnen het programma Koplopers in Ambitie. Denk aan een bedrijfsscan, exclusieve themasessies, het samenstellen van het verdienmodel, bemiddeling met de juiste coaches en financieel experts en een mogelijk interessant netwerk die uw bedrijf verder kan helpen.

Deelnemen aan KIA-expeditie Circulaire Economie?

Innovatieprogramma Sport, Voeding en Gezondheid, 2013-2015

image description

Snel herstel na een operatie of sportprestatie. Het verhogen van de weerstand of het verbeteren van de conditie. Voeding levert hier een belangrijke bijdrage aan en er zijn vele overeenkomsten in benodigde voeding voor ouderen, sporters en patiënten. Reden voor dertien Nederlandse bedrijven om gezamenlijk te investeren in ‘Voeding, Sport en Gezondheid: voeding voor specifieke doelgroepen’.

Samen met Innosport NL en Alliantie Voeding Gelderse Vallei coördineerde Food Valley NL het innovatieprogramma. Deelnemende bedrijven konden ook rekenen op begeleiding vanuit ontwikkelingsmaatschappij Oost NV.

Lees meer over de resultaten van dit innovatieprogramma

Nieuws, trends & events

Food Valley NL staat voor u klaar

Neem gerust contact op met en bespreek de mogelijkheden