image description

Over Food Valley NL

Food Valley NL draagt bij aan het versterken van de innovatiekracht van Nederlandse bedrijven. Dit doen we zodat Nederlandse bedrijven maximaal kunnen bijdragen aan de uitdagingen waar de wereld voor staat: Gezonde voeding voor iedereen, duurzaam geproduceerd.

btn-arrow

Trends & acties

 • Consumptie & verspilling van voedsel stijgt

  Food Valley NL zet in samenwerking met industrie en handel programma´s op rond thema’s als energie- en waterreductie, nieuwe eiwitbronnen, voedselverspilling en productiviteitsverhoging.

 • Steeds meer vraag naar gezonde voeding

  Food Valley NL zet in samenwerking met het bedrijfsleven en kennisinstellingen programma’s op rond thema’s op het terrein van voeding en gezondheid om productontwikkeling voor specifieke doelgroepen te stimuleren.

 • Positie van Nederland als kennisland groeit

  Om de mondiale kansen te vergroten ontwikkelt Food Valley NL een permanente promotiecampagne Food Valley NL, your guidance and support organisation in Dutch agro-food innovation. Daarnaast organiseert Food Valley NL hoogwaardige, op maat verzorgde, bezoekprogramma’s in Nederland voor buitenlandse organisaties.

 • Agrifoodsector globaliseert snel

  Food Valley NL organiseert collectieve beursdeelnames en initieert internationale handelsmissies (Food Tours). Het biedt trainingsmodules rondom internationalisering en zorgt dat sectorspecifieke marktonderzoeken voor bedrijven beschikbaar zijn.

 • Strategische samenwerking steeds belangrijker

  Food Valley NL bedenkt en werkt nieuwe samenwerkingsconcepten uit. En organiseert thematische programma’s, waarbij verschillende ondersteuningsvormen integraal bij elkaar worden gebracht. Ook ondersteunt het Nederlandse bedrijven bij de ontwikkeling van (inter)nationale innovatieprojecten.

 • Informatie en kennis vaak onvindbaar

  Food Valley NL ontsluit netwerk(en) van ondernemingen, kennisleveranciers en andere relevante partijen. Het is in staat partijen te verbinden rond individuele vragen van bedrijven en innovatiethema’s. Food Valley NL bundelt relevante innovatie informatie, duidt dit en stelt het gericht beschikbaar.

Jaarbericht 2014

Jaarbericht 2014 - Food Valley NL

In dit jaarbericht presenteren wij de resultaten over 2014. De vooruitzichten voor de Nederlandse economie zijn positief. Dit geldt ook voor de energie die we rond Food Valley NL waarnemen.


Downloaden Jaarbericht 2014

"Aansluiten bij een internationaal netwerk" Word lid van de Food Valley Society

Nieuws, trends & events

Food Valley NL staat voor u klaar

Ons hele team