Career

Vacature Secretarieel medewerker
Dienstverband: parttime, maximaal 20 uur per week
Looptijd: 1 jaar, met mogelijke verlenging
Aanvaarding: per direct

Werken bij Food Valley NL
Food Valley NL stimuleert de innovatiekracht van het Nederlandse agrifood sector door, vraaggeoriënteerd, ondernemerschap en kennis samen te brengen. De gedachte achter het concept is dat, door optimaal gebruik te maken van de uitstekende beschikbare kennisinfrastructuur, bijgedragen kan worden aan het verder versterken van de concurrentiepositie van het Nederlandse bedrijfsleven. In dit samenspel tussen bedrijfsleven, kennisleveranciers en overheden zijn vele partijen betrokken. Food Valley NL speelt hierin een belangrijke rol. Vanuit vestigingsplaats Wageningen faciliteert Food Valley NL de realisatie van goede innovatie-ideeën met een afgestemd aanbod van diensten.

De functie
Food Valley NL is een netwerkorganisatie waarbij relaties centraal staan. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat administratieve, facilitaire en organisatorische zaken efficiënt en soepel verlopen. Je ontvangt Nederlandse en buitenlandse bezoekers en beantwoordt de telefoon. Je zorgt ervoor dat ons kantoor een prettige plek is om te werken en mensen te ontvangen.

Daarnaast zijn er meerdere projecten waarbij jouw inzet het verschil kan maken. Denk hierbij aan verschillende bijeenkomsten, mailingen en het up-to-date houden van het CRM-systeem. Tevens ondersteun je de projectleiders bij de uitvoering van de verschillende projecten.  

Gevraagd
Een flexibel, enthousiast persoon met een praktische instelling die snel kan schakelen. Je werkt graag binnen een dynamische organisatie. Je bent een teamspeler en servicegericht.

De ideale kandidaat heeft:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede kennis van Outlook, Excel, Word en PowerPoint
  • Ervaring in een vergelijkbare ondersteunde functie
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Kennis en ervaring met CRM-systemen
  • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een flexibele instelling, ook ten aanzien van de invulling van uren

Het aanbod
Geboden wordt een parttimefunctie voor 20 uur per week binnen een professioneel en ondernemend team. De aanstelling geldt in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Interesse?
Jouw motivatie en cv kun je richten aan Monique Grefkens via secretariaat@foodvalley.nl. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Food Valley NL via 0317 42 70 95. Reageren is mogelijk tot en met 26 januari 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.